Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У ЦНАПі Ірпінської міськради зʼявилася нова послуга

У місцевому Центрі надання адміністративних послуг запроваджено нову послугу для підвищення зручності клієнтів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

«Для поліпшення умов надання адміністративних послуг жителям Ірпінської громади в тестовому режимі запроваджено можливість попереднього запису на прийом до спеціалістів на робочий тиждень за допомогою терміналу», – ідеться в дописі.

Наразі термінал знаходиться на першому поверсі будівлі Ірпінської міської ради (адреса: м. Ірпінь, вул. т. Шевченка, 2а).

Нагадаємо, що із початку 2023 року на Київщині працюють 64 ЦНАПи, що надають 546 видів послуг. Перелік послуг в адмінустановах постійно розширюється, враховуючи попит громадян. Зокрема: 94% ЦНАПів області запровадили реєстрацію актів цивільного стану, 93% – здійснюють реєстрацію місця проживання, 88% – надають соціальні послуги, у 86% – для населення доступні земельні послуги.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що вчительці з Житомира повідомлено про підозру за виправдання злочинних дій росіян на Київщині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору