Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Бучанщині у межах UNITED24 відбудовують житло

У чотирьох громадах Бучанського району завдяки програмі UNITED24 відбудовують 16 багатоповерхівок, пошкоджених росіянами під час бойових дій.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що багатоповерхівки відбудовують у Гостомельській, Дмитрівській, Бородянській та Ірпінській громадах.

Житло, якому до повномасштабної війни мешкало понад 4,5 тисяч осіб, відновлюють за гроші, зібрані на платформі United24. Зокрема, нині вже передано для ремонту будівель понад 638 млн грн.

Відбудова багатоповерхівки в Ірпені

“Роботи з відбудови тривають: Бородянка – 2 будинки, Мила – 3 будинки, Бузова – 1 будинок, Ірпінь – 7 будинків, Гостомель – 3 будинки.Загалом буде відновлено 18 будинків”, – йдеться у повідомленні.

Також у КОВА важливим аспектом називають наявність технічного нагляду, і пояснюють. належний технічний контроль за роботами відбувається упродовж  усього процесу відбудови.

Відновлення будинку у Гостомелі

ДОВІДКА. Незалежний нагляд за використанням коштів та якістю виконання робіт на всіх етапах відбудови реалізовує ПРООН.

Відбудова житла у Бузовій.

На Київщині діють також інші програми відновлення будинків. Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у селі Бузова один із багатоквартирних будинків,   зруйнований під час бойових дій,   відновили коштом Київської ОВА  та Дмитрівської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору