Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Мешканці БІГ-регіону потерпають від сморіду

В Бучі, Ірпені та Гостомелі вже тривалий час населеними пунктами поширюється різкий неприємний запах. Причина – злив нечистот в імпровізовану копанку агрохолдингом Гостомеля.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Irpin Daily.

«Агрохолдинг в Гостомелі викопав копанку і туди ллються нечистоти. Через це і такий неприємний запах у регіоні. Із цим будуть розбиратися», – зазначив Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови.

У соціальних мережах місцеві жителі припускають, що таку копанку створило підприємство GREEN GUILD GROUP -агрокомпанія, що спеціалізується на вирощуванні овочів.

«Це не злив нечистот, а процес удобрення полів органікою. Ми спілкувалися із власником компанії GREEN GUILD GROUP, пояснювали проблему, але він її не визнає», – повідомили Irpin Daily у Гостомельській ВЦА.

Вносити добрива власник планує до 10 вересня і просить потерпіти. А також стверджує, що має всі дозволи від екоінспекції на такі роботи.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про те, що ситуація на водоймах на межі екологічної катастрофи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Дарія Сльоза

Нагору