Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінь отримає сучасні пожежно-рятувальні машини

Ірпінські пожежники отримають сучасні пожежно-рятувальні машини від німецького міста-побратима Борна.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінського міського голову Олександра Маркушина. 

Зазначається, що вже другий день ірпінські пожежники у Борні опановують нову техніку під наглядом німецьких колег і незабаром привезуть 3 нові сучасні пожежно-рятувальні машини в Ірпінь.

«Ці машини – дійсно мультифункціональний скарб для Ірпінської громади. З їхньою допомогою пожежники зможуть, зокрема, набирати воду через спеціальні помпи, розрізати за необхідності предмети та витягувати авто за допомогою вбудованої лебідки. А також,  що особливо актуально з огляду на останні події у громаді, оперативно гасити торфовища», — розповів Олександр Маркушин.

Окрім пожежних авто, Ірпінська громада отримає ще й вантажну машину для комунальних служб у рамках партнерської програми з містом Борна та за грантової підтримки GIZ в пакеті «Відбудова українських міст».

«Я вкотре хочу подякувати меру Оліверу Урбану, його заступнику Сьорену Россу, усім добровольцям пожежної частини Борна, нашому другу з міста Касселя, який неодноразово передава нам гуманітарну допомогу, пану Хайнцу Йордану, управлінській команді міста Кассель та пожежній частині №1 в місті Кассель за їхню підтримку не лише на словах, а й на ділі», — зауважив Олександр Маркушин.

Нові автомобілі для пожежників Ірпеня

Борн продовжує допомагати БІГ-регіону

Пожежники Ірпеня тепер з новими автомобілями

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомелі триває підготовка систем теплопостачання до осінньо-зимового періоду. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору