Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Українські зірки допомогли відновити зруйнований окупантами дитсадок на Київщині

Українська артистка Оля Полякова допомогла відновити дитсадок у селі Шибене Бородянського району, який знищили окупанти.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на ТСН.

Зазначається, що Полякова завітала на відкриття закладу разом із захисником Азовсталі Михайлом Діановим.

Заклад у селі Шибене, що на Київщині, минулого року постраждав від рук загарбників, коли Бородянка була окупована. Оля Полякова долучилася до відбудови та переказала на ремонт власні кошти. Садочок-школа «Світлий» вже відновив свою роботу, а днями відбулося урочисте відкриття, на яке співачка завітала разом із захисником «Азовсталі» Михайлом Діановим, який теж допомагав із відбудовою.

«Яке щастя дивитися на усміхнених, прекрасних дітей. Бачити, що вони мають можливість зростати й радіти. Треба завжди казати «дякую» тим, хто нас сьогодні захищає. Кожен день про це пам’ятати, щоб над нами всіма було мирне небо», – сказала співачка.

Загалом реконструкцією дитячого закладу займалися й інші волонтери та меценати на чолі зі Світланою Легкою. Садочок відремонтували за сучасними освітніми стандартами. Нині в закладі є спальня для діток, ігрова кімната, шкільна їдальня. Приміщення обладнане сучасною технікою, меблями та іншими речами, які необхідні для розвитку дітей.

Допомога дитячому садочку у Бородянці від лідерів думок

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що перша леді Литви Діана Наусєдєнє відвідала Бородянську громаду та побувала в модульному містечку, де проживають люди, які втратили своє житло за час окупації Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору