Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині призначили нового очільника обласної поліції

Начальник Головного управління Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов пішов на підвищення. Його призначили заступником голови Нацполіції України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київської області.

Голова Нацполіції Вигівський у понеділок представив особовому складу нового очільника поліції Київщини. На заході також були присутні керівники Служби безпеки України в місті Києві та Київській області, Київської обласної прокуратури, Київської обласної військової адміністрації та Київської обласної ради.

До того ж він подякував екскерівнику Андрію Нєбитову за роботу та побажав успіхів на новій посаді.

“Анатолій Щадило продовжить позитивні напрацювання і надалі розвиватиме поліцію Київщини, в тому числі відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації. Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки і правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності», – сказав голова Нацполіції.

У свою чергу, новопризначений очільник управління наголосив, що докладе всіх зусиль для підтримання в області порядку і створення безпекового середовища для громадян.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині патрульні зупинили пʼяного порушника на скутері.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору