Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Унікальний проєкт #БезГугла від Інформатора БІГ

У червні 2023 року “Інформатор БІГ” започаткував новий проєкт під назвою #БезГугла. Наразі YouTube-каналі вже є 14 випусків.

Про проєкт: 
Дві ведучі. Три питання. Три варіанти відповідей. І…різні локації щотижня. А ще – 50 гривень за кожну правильну відповідь. Без підказок, а головне – #БезГугла.

#БезГугла – проєкт ІА «Інформатор БІГ», який ми щотижня записуємо в населених пунктах БІГ-регіону: Буча, Ірпінь, Гостомель, Ворзель, Немішаєве, Білогородка, Клавдієво-Тарасове, Коцюбинське і тд.

Якщо ви на вулицях бачите дівчат-журналісток у помаранчевих принтах «Інформатор БІГ» з ґештегом #БезГугла, не забудьте… Не тікайте! Спробуйте обміняти ваші знання на маленьке матеріальне заохочення.

Всі випуски зібрані на нашому YouTube-каналі, які ви можете переглянути просто зараз!

А сьогодні ми презентуємо наш 14 випуск! Вже вдруге журналістки Дарія та Олександра завітали у Ворзель, аби зняти програму та перевірити знання місцевих мешканців про їхній рідний край.

Раніше Інформатор БІГ писав про огляд квіткових крамниць Бучі та про огляд укриттів у Бучі та Ірпені: де ховатися під час повітряної тривоги?

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Дарія Сльоза

Нагору