Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Обличчя

Руслан Білякович з Немішаєвого: “За життя мене багато разів кусали собаки, дряпали кішки, але жодного разу мене не вкусив павук. А павуків у мене…тисячі!”

Руслан Білякович – людина, яка людські фобії транформувала у власне хобі. Арахнофоби тримаються за серце, коли заходять у музей Руслана, проте саме там у них є можливість зустрітися зі своїм страхом та поглянути у його 8 очей. Білякович із задоволенням руйнує міфи про павуків, ділиться з відвідувачами домашнього музею цікавими фактами та вміло переплітає наукові терміни зі зрозумілими для всіх жартами. Він має не тільки музей павуччя. У нього живе 14 котів та 2 собак. А ще – він встигає доглядати за розкішним садом на власному подвір’ї. Корінний мешканець Немішаєвого відкриє вам світ флори та фауни, у який ви… Зрештою, ми не впевнені, що ви закохаєтесь у цей світ, але, можливо, подивитесь на нього під іншим кутом…

Сьогодні в Інформаторі БІГ історія Руслана, який вже понад 20 років професійно займається садівництвом – саме там, у квіткових пелюстках та серед розлогих дерев він знаходить спокій. У своєму саду він має більше тисячі рослин і це далеко не той садівник, якого ми звикли бачити в кіно та про якого пишуть у книгах: очі Руслана світяться, коли випадає нагода розповісти про свою улюблену справу, а сам він підходить з гумором та оптимізмом до того, що у інших може викликати острах. Сміх, мабуть, не покидає його подвір’я та дім – Руслан допоможе побороти страх легко та без зайвих слів.

Як Руслан “лікував” чергового арахнофоба  та як він почав займатись цією незвичною для багатьох справою, дивіться у ексклюзивному відеоінтерв’ю “Інформатора БІГ”!

Журналістки Інформатора БІГ – Олександра та Дарія із павуками Руслана Біляковича

Наше традиційне бліц-опитування:

Улюблений напій?

  • Кола

Улюблена страва?

  • Бургери

Улюблене місце у Немішаєвому?

  • Озеро

Улюблена книга?

  • “Лісова пісня”, Леся Українка

Улюблений фільм?

  • Люблю фільми жахів, а зараз дивлюсь “Американську історію жахів”

Улюблений колір?

  • Сірий

Улюблена пора року?

  • Весна

Чим пересуваєтесь селищем?

  • Ноги та велосипед

Опишіть себе трьома словами?

  • Цікавий, веселий, харизматичний

Якщо знаєте цікавих людей, будь-якої професії, або з особливою історією, з якими варто познайомитись, пишіть нам! Ми покажемо яскраві “Обличчя регіону”!

Раніше Інформатор БІГ писав про Івана Івашину з Ірпеня: спогади ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та про життєві премудрості Ганни Мудрої з Бучі. А ще про секрети довголіття та майстерності 77-річного армреслера Миколи Зінченка з Нової Греблі та про Єлизавету Овраменко: дівчину, яка має талант на всі випадки життя. І про Михайла Росохатого з Ірпеня та його життя у ритмі фрі-файту, бойових мистецтв та чаю та про Катерину Бєляєву — кінологиню з гирею в руках.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Cергій Бондаренко, Олександра Ломачук, Дарія Сльоза

Відео: Дарія Сльоза, Сергій Бондаренко

Нагору