Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

В Ірпені попрощалися із захисником Андрієм Гончаренком

На Алеї пам’яті Захисників України відбулося прощання з молодшим лейтенантом, командиром 3-го десантно-штурмового взводу 3-го ДШБ Андрієм Гончаренком.

Про це повідомляє Інформатор БІГ посилаючись на Facebook-сторінку Олександра Маркушина, Ірпінського міського голову.

Андрій загинув виконуючи бойове завдання у селі Новомихайлівка на Донеччині, коли захищав свій народ, свої переконання та край, в якому народився і жив. Два місяці тому чоловіку виповнилось лише 42 роки.

Два місяці тому чоловіку виповнилось лише 42 роки

Ірпінська громада стала новою домівкою для Андрія та його родини у 2015 році, після того як його рідну Амвросіївку на Донеччині окупували росіяни. І тут, в Ірпені, побачила світ його донечка – Емма. Цього року дівчинці виповнилось 6 років і вона пішла у перший клас. Наш захисник в Ірпені будував своє майбутнє і пішов воювати, щоб це майбутнє стало можливим для його доні та тисяч українських дітей.

Вічна пам’ять Герою!

Вічна пам’ять Герою!

Наш захисник в Ірпені будував своє майбутнє і пішов воювати, щоб це майбутнє стало можливим для його доні та тисяч українських дітей

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Києві попрощалися із надзвичайником, який загинув у перший день окупації Гостомеля.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Дарія Сльоза

Нагору