Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Бучі День міста об’єднають із Днем захисників та захисниць України

Оскільки через військову агресію діють обмеження на проведення урочистих заходів, у Бучі, якій у ці вихідні виповнюється 122 роки з часу заснування, об’єднають два свята – День міста та День захисників та захисниць України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на допис Бучанської міської ради.

“Однак наш обовʼязок — згадати кожного. Тож вшануємо памʼять загиблих захисників, подякуємо ЗСУ та подякуємо кожному бучанцю, який наближає нашу Перемогу! З днем народження, місто-герой Буча!”, – йдеться у повідомленні.

Діти вітають наших захисників та захисниць

Тим часом наших захисників та захисниць напередодні свята привітали  дошкільнята Бучанської громади під час розважально-патріотичних заходів.

“У дитсадках «Перлинка» і «Горобинка» провели благодійну акцію «Подяка Захисникам». Діти підготували та передали малюнки, смаколики та необхідні речі для наших військових. В закладі дошкільної освіти «Козачок» провели спортивні розваги «Козацькі забави», а у дитсадку «Сонячний» діти співали, читали вірші та змагались у веселих конкурсах”, –розповіли у Бучанській міській раді.

Діти також мріють про Перемогу

І зауважили, що до привітань приєдналися й інші заклади освіти, зокрема, Бучанська початкова школа №11, Бучанський ЗДО №9 «Волошка» та Бучанський садочок №4 «Пролісок».

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що учні Синяківського ліцею зібрали понад 29 тисяч гривень для ЗСУ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада 

Нагору