Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Увага, розшук! Зникла 66-річна Олена Тітова з Бородянки

Поліція Київщини розшукує 66-річну Олену Тітову, яка зникла сьогодні, 30 вересня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що сьогодні об 11 годині до Бучанського управління поліції Київщини звернулися родичі жінки і повідомили, що приблизно об 11 годині мати пішла з дому й досі не повернулась.

“На пошуки жінки оперативно залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі працівники відділення поліції № 2 Бучанського управління поліції: кримінальна поліція, поліцейський офіцер громади, групи реагування патрульної поліції, орієнтовано громадськість”, – йдеться у повідомленні.

ПРИКМЕТИ: зріст — 150-155 сантиметрів, волосся — світле, коротке, середньої статури, блакитні очі. На лівій щоці є родимка.

ОДЯГНЕНА: літня сукня темно-синього кольору або спортивний велюровий костюм баклажанового кольору.

Поліцейські просять усіх, хто має чи  отримає будь-яку інформацію щодо можливого місця знаходження жінки,  телефонувати за номерами 096-003-09-02  або 068-035-46-37 або на спецлінію “102”.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що з 1 жовтня Міністерство внутрішніх справ, яке визначене головним органом у координації розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, запускає гарячу лінію з цих питань.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору