Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Відсьогодні на трасах водії мають вмикати денні ходові вогні

З 1 жовтня до 1 травня керманичі всіх механічних транспортних засобів поза населеними пунктами мають вмикати денні ходові вогні.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням  на патрульну поліцію Київщини.

Зазначається, що уввімкнення денних ходових вогнів поза межами населених пунктів є  обов’язковою вимогою Правил дорожнього руху.

Також патрульні поліцейські пояснюють, що  у разі відсутності денних ходових вогнів у конструкції транспортного засобу водій має увімкнути ближнє світло фар.

«Наступає період дощів, туманів і снігопадів, через що часто виникає недостатня видимість на дорозі. Саме тому важливо позначати переміщення авто увімкненими ходовими вогнями або денним світлом фар. Так ваш автомобіль буде помітним для пішоходів та інших учасників дорожнього руху, а ще це зменшує ризики потрапляння в ДТП», – зауважують поліцейські.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що патрульні поліцейські у Бучі виявили водія з явними ознаками підробки документа.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору