Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

“Ірпіньводоканал” отримає 75 тисяч євро

Ірпінська громада і, зокрема, КП “Ірпіньводоканал” одержить сертифікат на 75 тисяч євро, за які закуплять будівельні матеріали, інструменти для ремонту, а також самоскид із краном.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що ця допомога надійде у межах благодійної ініціативи «Зміцнення стійкості на місцях. Підтримка екстрених ремонтів у громадах».

“Ця програма запущена в рамках проєкту «U-LEAD з Європою» – це спільна ініціатива, яка фінансується ЄС та його державами-членами – Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією, Естонією і Словенією, реалізується у тісній співпраці з Міністерством відновлення. Саме цей проєкт став можливим завдяки виділенню коштів від уряду Німеччини”, йдеться у повідомленні.

Відбудова Ірпеня триває

Загалом благодійний проєкт має на меті допомогу 100 громадам України, котрі були істотно пошкоджені окупантами під час бойових дій.

“Шалені темпи відбудови стали можливими завдяки колосальній роботі Ірпінської міської ради з міжнародними партнерами з усіх континентів, тому багато питань було про досвід роботи Ірпеня з міжнародними організаціями, меценатами і фондами”, – зазначається у дописі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у межах проєкту “U-Lead з Європою” Ірпінь відвідали представники 20 громад України, щоб обмінятися досвідом у впровадженні заходів та проєктів з відновлення громад.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору