Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Гостомель відвідав голова ОБСЄ

Чинний голова ОБСЄ Буяр Османі у межах своєї поїздки до України побував у Гостомелі з робочим візитом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Гостомельську СВА.

Зазначається, що мета Буяра Османі – провести зустріч з українськими лідерами, поспілкуватися з людьми на місцях, щоб почути їхні потреби, надії та побоювання. У Гостомелі делегація відвідала зруйнований окупантами Ліцей №2.

“Представники ОБСЄ оглянули масштаби руйнувань закладу освіти, поспілкувалися з директором Ліцею №2 Тамарою Саблук. За традицію, чинний голова ОБСЄ Буяр Османі залишив напис на дошці одного з класів закладу”, – йдеться у повідомленні.

ОБСЄ співпрацює з Україною в багатьох напрямках, зокрема у гуманітарному розмінуванні.

“Шляхом важливих донорських програм на підтримку України, розпочатих в листопаді минулого року, ми продовжуємо допомагати Україні за допомогою впровадження проєктів, спрямованих на конкретні потреби. Дані проєкти будуть допомагати пом’якшувати наслідки війни і також підтримувати подальші реформи. ОБСЄ буде підтримувати Україну на шляху до відновлення” – цитує Укрінформ голову ОБСЄ.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Держприкордонслужба отримала 500 комплектів сучасних радіостанцій від Євросоюзу. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору