Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпінській громаді оголосили марафон чистоти

Місячний марафон з благоустрою та санітарного прибирання стартує в Ірпінській громаді 20 жовтня. Уже визначено графік.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що під час марафону небайдужі жителі громади разом з комунальним службами прибиратимуть парки, сквери, дитячі майданчики, вулиці та двори від опалого листя та іншого сміття.

До прибирання долучаться працівники управління соцзахисту й управління освіти, депутати, працівники виконкому та усі відповідні міські служби і комунальні підприємства Ірпінської міської ради”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у перший день місячника заплановано навести порядок лад у парку Перемоги, парку відпочинку ім. Михайла Стельмаха та парку Героїв АТО, вул. Університетська (узбіччя між водоканалом та вул. Лісова).

27 жовтня  учасники марафону наводитимуть лад у парковій зоні Державного податкового університету на вулиці Університетській та лісосмузі на перетині з вулицею Соборною, у гідрологічному заказнику «Криничка» на вулиці Миколи Сингаївського та біля  джерела «Криничка» на вулиці Мечникова.

3 листопада зоною прибирання стане кар’єр СМУ, територія навколо водойми, вулиці Котляревського та Антонова уздовж залізниці.

10 листопада прибирання відбудеться на таких локаціях: вулиця Київську до перетину з вулицею Лисенка та дитячий майданчик, толоки з прибирання узбіччя на вулиці Гайдамацька, вулиці Незалежності від КП «Ірпіньводоканал» до вулиці Павла Глазового.

До марафону приєднаються населені пункти громади, де заплановано прибрати місця загального користування за таким графіком:

20 жовтня – Михайлівка-⁹Рубежівка;

27 жовтня – Забуччя;

3 листопада – Козинці;

10 листопада – Діброва.

“На КП «УЖКГ «Ірпінь» покладена відповідальність за дрібний ремонт шляхів, тротуарів, зупинок. Підприємства усіх форм власності повинні зібрати та вивезти сміття із закріплених за ними територій до 16 листопада. Також можна просто запропонувати сусідам об’єднатися і провести прибирання біля свого будинку, як це, наприклад, роблять мешканці зруйнованих Липок по суботах”, – кажуть в Ірпінській міській раді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині стартували комісійні обстеження обʼєктів, які відбудовуються.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору