Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Японським партнерам у Бучі представили проєкт Bucha Techno Garden

Сьогодні, 17 жовтня, під час візиту до Бучі Наокі Андо — старшого віцепрезидента Японського агентства міжнародного співробітництва JICA йшлося про можливості співпраці для розвитку міста.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що, оскільки гості прагнуть обʼєднати японсько-український бізнес, їм  представили Bucha Techno Garden –  територію пріоритетного розвитку Бучанської громади.

“На початку наступного року в Японії буде проходити конференція з відбудови України. Її мета — обʼєднати приватний сектор обох країн. І наш індустріальний парк — найкращий для цього майданчик”, – йдеться у повідомленні.

Бучанська громада зацікавлена у співпраці

Також зауважується, що вже не вперше Бучу відвідав і керівник JICA в Україні Сатоші Сугімотота колега з токійського офісу Тору Кобаякава, чиє представництво повертається до столиці України вже на постійній основі.

“Разом з іноземними партнерами плануємо створити всі умови, аби японський бізнес інвестував в Україну вже зараз. Бо економіка має розвиватися. Наше завдання — створювати нові робочі місця та належні умови праці”, – зазначають у Бучанській міській раді.

Під час зустрічі

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що чинний голова ОБСЄ Буяр Османі у межах своєї поїздки до України побував у Гостомелі з робочим візитом.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що на засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад говорили і про відбудову Бучанщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору