Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Ірпінь поглиблює співпрацю в освітній сфері з міжнародними організаціями

Ірпінь відвідали представники Національної федерації цивільного захисту – French Civil Protection France – відвідали Ірпінь у межах співпраці міжнародних організацій з закладами  освіти Ірпінської громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Начальник управління освіти і науки Ірпінської міської ради Олег Білорус розповів гостям про те, як у громаді відбудовують заклади освіти після руйнувань, спричинених бойовими діями на території Ірпеня у лютому-березні 2022 року, під час окупації Київщини.

“Олег Білоус презентував систему освіти громади та особливості освітніх програм з «Основ здоров’я», «Захисту України» у частині формування теоретичних та практичних знань з надання першої домедичної підготовки, і дій учасників освітнього процесу в умовах надзвичайних ситуацій”, – йдеться у повідомленні.

Дитячу книжку з Ірпеня презентують у Франції

А ще –  гості отримали дитячу збірку «Ірпінь — мій дім». Представники FNPC планують презентувати видання у Франції та передати до офісу FNPC.

«Ми розкажемо колегам та друзям у Францї про Ірпінь, його мешканців, педагогів і ваших дітей, які з теплотою у серці та відкритістю готові до співпраці та дружби. Ірпінь – це чудове місто! Ми пишаємося вашим героїзмом», – підкреслив представник асоціації FNPC.

ДОВІДКА. FNPC – це волонтерська асоціація гуманітарної та першої допомоги, яка має державний сертифікат для виконання місій цивільної оборони.

Під час зустрічі

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучу відвідали відомі волонтери, засновники благодійного фонду «Ukraine Relief» поляк Керол Свяцкі та британець Аластер Янг.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору