Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Блоги

Віч/на/віч з автором: Оксана Тимків

Оксана Тимків — уродженка Івано-Франківської області, успішна та реалізована жінка, яка є не тільки автором книжок, а й засновницею центрів раннього розвитку “Мудрик”. Тимків створила компанію Woman Franch, а станом на червень 2023 року вже функціонує 80+ її центрів раннього розвитку, зокрема 2 з них – за кордоном.

В одинадцятому випуску “Віч/на/віч з автором” ви дізнаєтеся про Оксану Тимків, реалізовану та щасливу жінку, яка розповідає про свій життєвий шлях та перешкоди. що їй зустрічалися.

Вже два роки Оксана замислюється над написанням нової книги, виношує її ідею та структуру. Тимків називає себе “вагітною” цією книгою та зазначає, що їй просто трбе азібрати сили, приділити місяць свого часу новій книзі та розказати цю нову історію.

У БІГ-регіоні Оксану Тимків вражає природа, усміхнені та щасливі люди. Мешканців Бучанського району вона вважає героями та бажає усім цінувати природу та читати книги.

Раніше “Інформатор БІГ” писав про Ольгу Іванову та Маргариту Січкар.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександра Ломачук

Нагору