Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Стало відомо, як в Ірпені стартував опалювальний сезон

Ще не всі котельні в Ірпені запущено, однак фахівці вже звертають увагу, що через значне навантаження на систему можливі несправності.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що опалювальний сезон в Ірпінській громаді  розпочався  тиждень тому.

“Станом на сьогодні КПП “Теплоенергопостач” запустив 20 котелень, ще 2 – у процесі. Тепло вже мають всі об’єкти соціальної інфраструктури, майже весь житловий фонд, який підключений до центральної системи опалення. Проте через значне різке навантаження системи можуть виникаюти несправності – працівники КПП “Теплоенергопостач” та КП “УЖКГ “Ірпінь” оперативно виїжджають на всі виклики, щоб забезпечити жителів громади стабільним теплом до настання морозів”, – йдеться у повідомленні.

Ірпінська міська рада просить усіх, у чиєму  будинку є проблеми з опаленням,  телефонувати до відповідних комунальних підприємств.

КОРИСНІ КОНТАКТИ.

КП “УЖКГ “Ірпінь” — (04597) 63-005;

КПП “Теплоенергопостач” — (04597) 63-314.

Також можна залишити звернення на Гарячій лінії Ірпінського міського голови: 0800 335 191.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині 4 тис км ліній електропередач та 300 енергооб’єктів вже підготовлено до зими. 

Також Інформатор БІГ повідомляв, що у Гостомельській громаді готуються до зими і роздають дрова.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору