Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Макарівській громаді буде нова сімейна амбулаторія

Медична амбулаторія загальної практики – сімейної медицини, яку споруджують у селі Червона Слобода, обслуговуватиме жителів 9 населених пунктів Макарівської громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на очільника Макарівської громади Вадима Токаря.

Зазначається, що амбулаторію облаштовують у Червоній Слободі по вулиці Лесі Українки, 91. Перший поверх будівлі за цією адресою заплановано віддати для потреб медицини. Нині тривають відповідні роботи.

Зокрема, уже закінчили перепланування існуючого простору, привівши його у відповідність до вимог, що ставляться до приміщень медичних амбулаторій. Також замінили внутрішню електропроводку та вхідні двері, змонтовано систему опалення. Подбали і про вимоги до безбар’єрності –  встановлено пандус.

“Майбутня амбулаторія матиме нове сучасне обладнання, а також відповідатиме вимогам фізичної безбарʼєрності. Вже зовсім скоро нова первинка відкриє свої двері для понад 3 тисяч місцевих мешканців 9-ти населених пунктів нашої громади”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Київщина вже відбудувала понад 13 тисяч об’єктів, зруйнованих внаслідок російської агресії – КОВА

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору