Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Правоохоронці Київщини оголосили про підозру жінці, яка вбила свого співмешканця

Поліція Київщини оголосила про підозру мешканці селища Баришівка, яка нанесла своєму співмешканцю ножове поранення й від отриманих травм чоловік помер. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що їй загрожує до 10 років ув’язнення, адже раніше до поліції зателефонували медичні працівники та повідомили, що до лікарні доставлений чоловік із проникаючим пораненням.

«Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що між нетверезими власницею будинку та 36-річним громадянином виник конфлікт. В результаті, 39-річна жінка нанесла співмешканцю ножове поранення в область живота», – йдеться у дописі.

Потерпілого медики доставили до лікарні. Від отриманих травм чоловік помер у реанімаційному відділенні.

Поліцейські затримали фігурантку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури, слідчі повідомили кривдниці про підозру [ч. 2 ст. 121 ККУ]. Їй загрожує до 10 років ув’язнення.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що загинув захисник Віталій Павлюк з Макарівської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору