Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Через негоду частина Бучі – без світла

Шквальний вітер пошкодив у Бучі 10 повітряних ліній електропередач напругою 10 кВ. Станом на 10.45, за опитуванням КП “Бучасервіс”, 51% респондентів повідомили, що електроенергія відсутня.

Про це повідомляє  “Інформатор БІГ” з посиланням на КП “Бучасервіс”.

Зазначається, що пориви вітру були такі сильні, що спричинили падіння дерев, які впали на електромережі і обірвали їх.

“Аварійні бригади ДТЕК працюють в екстреному режимі, щоб ліквідувати пошкодження і повернути світло у кожну домівку. Орієнтовний термін відновлення: до 13:15 28.10.2023”, – йдеться у повідомленні. Будьте обережні – негода триватиме до кінця доби.

За анонімним опитуванням КП “Бучасервіс”, щодо наявності електрики, станом на 10 годину 45 хвилин, 38 % тих, хто зголосився відповісти, сказали, що у них є світло, 51% – повідомили, що електроенергія відсутня.

Шквальний вітер наробив лиха

Як зазначає Інформатор БІГ у власному Telegram-каналі, на Київщині фіксуються пориви вітру до 23 м/с, впродовж кількох годин вітер може посилитися до екстремальних відміток – 23-30 м/с У Києві та області внаслідок аномалії падають дерева, зносить МАФи та падають дахи.

Енергетики лагодять мережі

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині енергетики перевірили об’єкти критичної інфраструктури.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: КП “Бучасервіс”

 

Нагору