Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Негода наробила лиха: падають дерева

Сьогодні, 28 жовтня, вирує сильний вітер, який звалює дерева. В Ірпені під час руху на машину впало дерево.

Про це повідомляє  “Інформатор БІГ” з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що, на щастя,  21-річний водій ушкоджень не отримав. А ось автівка зазнала ушкоджень.

“Як попередньо встановили працівники Бучанського управління поліції Київщини, під час сильного пориву вітру впало дерево на автомобіль «Skoda», який рухався вулицею Соборна.
За допомогою ДСНС та комунальників, легковик та проїжджу частину звільнили від дерева”, – йдеться у повідомленні.

В Ірпені на автівку впало дерево

І це не єдиний випадок пошкодження машин деревами, що падають під час шквалів.

Як розповідав Інформатор БІГ на власному Telegram-каналі,  вранці  через сильні пориви вітру на припарковане авто Toyota у Стоянці звалилася гілка. Наслідки такі ж – потерпілих немає, проте пошкоджено автомобіль. А на дорозі до ТРЦ “Жираф” по вулиці Північній впало дерево. Повністю перекрита вулиця, всіх розвертають. Також між Бучею та Ірпенем перекрито міст – з боку Ворзеля, у районі Прапора. Дерево там впало на проїжджу частину. Об’їхати цю ділянку дороги можна через вулицю Вокзальна у Бучі та через Ворзель.

Дерево впало на дорогу між Бучею і Ворзелем

У Києві негода наробила ще більше біди. Як інформує КМВА,  падають дерева на проїжджу частину, одне з них упало на трамвайні колії, також упав банер.
“У столиці вже двоє загиблих – чоловіки віком 65 і 35 років. 7 мешканців Києва отримали травми й переломи. Пʼятьох медики госпіталізували в лікарні столиці. Двом надали допомогу на місці. На цю годину зафіксовані факти падіння чи пошкодження понад 250 дерев. На ліквідацію наслідків буревію задіяні 34 одиниці техніки та 208 працівників Аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» та аварійні бригади комунальників в районах міста”, – зазначає міський голова Києва Віталій Кличко.

Ліквідація наслідків негоди триває. Поліція Київщини вкотре застерігає водіїв: на час негоди утримайтесь від поїздок або кермуйте обережно! Бережіть себе!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині енергетики перевірили об’єкти критичної інфраструктури.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору