Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Шквальний вітер пошкодив майно жителів Київщини

Поліцейські Київської області отримали 134 тривожні сигнали і допомагають учасникам дорожнього руху долати наслідки негоди.

Про це повідомляє  “Інформатор БІГ” з посиланням на поліцію Київщини.

“Сьогодні внаслідок погіршення погодних умов до поліції надійшло 134 повідомлення. З них 52 звернення громадян щодо падіння дерев, електродпотів, 58 — про пошкодження автівок та 23 — щодо пошкодження майна”, – йдеться у повідомленні.

Також КОВА інформує про пошкодження електромереж, що призвело до відключення світла у деяких куточках області. Зокрема, найбільше відключень було зафіксовано у Бориспільському, Броварському, Бучанському, Фастівському та Обухівському районах.

“Станом на 13:00 внаслідок шквального вітру, який вирує по всій Київській області, пошкоджено 305 ліній 110 кВ та 7 351 трансформаторна підстанція.
На ліквідацію аварій максимально мобілізовані всі сили. Працює 117 бригад. Погодні умови поки залишаються вкрай складними, що затримує темпи відновлювальних робіт”, – зауважують у КОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині енергетики перевірили об’єкти критичної інфраструктури.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору