Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

11 родин з дітьми з Ірпінської громади відпочинуть у Польщі

Можливість здійснити тривалу подорож до Польщі отримали 11 мам та 19 дітей Ірпінської громади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що у подорож покликали родини, які опікуються дітьми-сиротами та позбавленими батьківського піклування, сім’ї дітей з інвалідністю, багатодітні сім’ї, родини переселенців та інші.

“Наші юні мешканці та їхні мами змогли поліпшити своє емоційно-психологічне здоров’я та відпочити на території Вормінсько-Мазурського воєводства Республіки Польща. Сьогодні їх гостинно приймає місто Олецько. Сімʼям забезпечено безкоштовне проживання у чотиримісних номерах зі зручностями, безкоштовне триразове харчування. Школярі продовжують навчання у українських школах онлайн”, –  йдеться у повідомленні.

Для відпочинку наших земляків обрано мальовничий куточок

А ще наші земляки мають можливість насолодитися прогулянками на природі, адже поблизу  готельних комплексів, де вони живуть, є мальовниче озеро та парк. А поряд розташовано спортивно-оздоровчий комплекс.

Окрім того, польські друзі допомагають нашим родинам в оформленні документів для отримання медичної страховки та грошової допомоги.

ДОВІДКА. Ця подорож відбулася за сприяння організації «Sul Lago» спільно з товариством «Czysty Swiat» та із співпраці зі Службою у справах дітей та сімʼї Ірпінської міської ради.

Подорож має бути комфортною

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що у суботу в Бучі відбудеться безкоштовний сеанс кінотерапії для дітей.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору