Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Центр ментального здоров’я у Ворзелі може отримати нове медичне обладнання

Під час робочої зустрічі начальник Київської ОВА Руслан Кравченко та Посол Франції в Україні Гаель Вейсьєр обговорили питання співробітництва.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається що темою обговорення були важливі для Київської області питання.

Одне з них – забезпечення регіону альтернативними джерелами живлення. Вони потрібні як резервний варіант для ситуацій, коли виникатимуть блекаути, спричинені атаками ворога на енергетичні обʼєкти України.

Ще одне важливе питання, яке обговорили Руслан Кравченко та Гаель Вейсьєр – це належне оснащення наших військових засобами пересування та іншим обладнанням.

Також під час зустрічі йшлося про забезпечення медичним обладнанням лікувальних закладів Київщини. Серед них,  зокрема, і Центр ментального здоров’я у Ворзелі і Київської обласної дитячої лікарні у Боярці.

Співпраця у сфері освіти теж стала темою для обговорення – йшлося про оснащення закладів освіти у межах реалізації у Київській області реформи шкільного харчування.

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що  представники органів місцевого самоврядування зі всієї України зацікавились досвідом “зеленої” відбудови та впровадження сучасних технологій на житлово-комунальних об’єктах Бучанської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору