Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Досвід “зеленої” відбудови у Бучанській громаді переймали представники різних регіонів України

Представники органів місцевого самоврядування зі всієї України зацікавились досвідом “зеленої” відбудови та впровадження сучасних технологій на житлово-комунальних об’єктах Бучанської громади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що Бучанщину відвідали представники 21 громади з різних куточків України.

Зокрема, гості побували у Гаврилівському старостинському округу, де цьогоріч у квітні побудували і ввели в експлуатацію електростанцію на сонячних панелях, яка забезпечує електрикою подачу води та роботу каналізації.

“Гості також побували на вулиці Вокзальній, яка найбільше постраждала від рук рашистів, і завітали до Бучанської агенції регіонального розвитку. Експерти ГО «Екоклуб» та «Екодія» розповіли про зелене відновлення і практики його впровадження”, – йдеться у повідомленні.

Гостей цікавили всі подробиці відбудови

За словами заступника Бучанського міського голови Дмитра Чейчука,  відновити і покращити критичну інфраструктуру Бучанської громади після деокупації вдалося спільними зусиллями.

«Муніципалітет є рушійною силою, яка керує відновленням громади. Ми готові до співпраці та будемо ділитися досвідом з вами», – підкреслив Дмитро Чейчук.

Конструктивна дискусія

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що  у селі Синяк екоактивісти висадили 50 нових дерев.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору