Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Дитячий патріотичний вишкіл у Бучі: навчалися джури

Джури зі своїми виховниками під час дитячого військово-патріотичного вишколу у Бучі продемонстрували хороший рівень підготовки.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Бучанську міську раду. 

Зазначається, що навчання провели Бучанського центру позашкільної роботи імені Андрія Куцевалова та Пластового Вишкільного центру національно-патріотичного виховання.

“Заняття пройшли дуже енергійно: джури поділилися на рої, обрали собі ройового, пісню, гасло та назву команди. Вихованці були дуже креативними і показали неабияку військову підготовку.”, – йдеться у повідомленні.

Сучасні джури

У нинішніх умовах джури навчилися багато чому. Так, вони розбирали та збирали зброю, стріляли з пневматичної гвинтівки, грали в ігри на знайомство, а також показали своє вміння у справі командоутворення.

“У кінці вишколу діти із задоволенням розповідали про свої відчуття та емоції”, – розповідають у міськраді, зазначаючи, що це був драйвовий захід.

Під час вишколу

Цілеспрямована команда

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що молодь Бучанської громади долучилась до психологічного   інтенсиву «Мені вдалося!».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору