Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

10 тисяч доларів за «Похорон путіна»

Картину авторства відомої української художниці Ірини Третьяк “Похорон путіна” з підписами Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного та українських зірок продали на онлайн-аукціоні в прямому етері.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на журналіста Дмитра Гордона.

Зазначається, що початкова ціна лота – 5 тис. доларів. Аукціон тривав декілька днів, а найбільшу ставку 10 тис. доларів запропонував киянин Олександр Балабан. Всі виручені кошти повністю пішли на купівлю дронів для ЗСУ.

До створення картини долучилося багато людей, щоб домалювати певні деталі.

«Радію, що моя творчість може бути такою корисною. І в такий спосіб я маю можливість допомагати нашим військовим», – сказала художниця.

Нагадаємо, Ірина Третьяк – видатна українська художниця з Вишгородщини, що прославилася своїми витонченими та неповторними полотнами. Авторська об’ємна техніка, яка стала візитною карткою художниці, підкреслює унікальність і особливість її робіт, характерне бачення та великий потенціал та обдарованість художниці.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що з 1 вересня 2023 року припинено виплату деяким ВПО. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору