Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Буча отримала два нових автобуси

КП “Бучатранссервіс” отримало два автобуси з міста-побратима Бергіш-Гладбах. Транспорт обладнаний місцями для людей з інвалідністю.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Telegram-канал КП “Бучатранссервіс”

Зазначається, що отримані автобуси перевозитимуть жителів всієї Бучанської громади. Щоправда, на яких маршрутах задіють ці транспортні засоби – поки що не відомо, КП “Бучатранссервіс” тримає інтригу і обіцяє повідомити згодом.

Майже дві тисячі кілометрів – таку відстань подолали автобуси до Бучі

А ось щодо характеристик автобусів – тут транспортники розповіли, що отримані машини досить комфортні та місткі, у кожному з них – 31 сидячих та 72 стоячих місця, плюс  пандуси та місця для людей з інвалідністю.

Автобуси комфортні та місткі

“Щоб дістатися до Бучі, автобуси подолали майже дві тисячі кілометрів. Тепер вони стали частиною нашого комунального підприємства. Щиро дякуємо німецьким друзям за таку важливу допомогу і підтримку. Зокрема, меру міста Бергіш-Гладбах Франку Штайну та начальнику пожежної безпеки Йоргу Келеру”, – йдеться у повідомленні.

Під час передачі автобусів

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що  представники органів місцевого самоврядування зі всієї України зацікавились досвідом “зеленої” відбудови та впровадження сучасних технологій на житлово-комунальних об’єктах Бучанської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору