Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Необережне поводження зі зброєю: трагедія в Чайках

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко зазначив, що трагедія у Чайках обростає різною інформацією, і  попросив дочекатися офіційних висновків слідства.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Telegram-канал Ігоря Клименка.

Сьогодні загинув офіцер – майор Геннадій Частяков.

Ігор Клименко офіційно повідомив, яких перших обставин трагедії вдалося з’ясувати слідству, зауваживши, що сьогодні у загиблого майора Частякова був День народження. Тож додому офіцер повернувся  з подарунками від колег, і почав їх демонструвати членам родини.

“Дістав подарунковий ящик із гранатами всередині та почав демонструвати один із боєприпасів синові. Це були гранати нового західного зразка. Спершу до рук боєприпас взяв син та почав крутити кільце. Далі військовослужбовець забрав гранату в дитини та висмикнув кільце, спровокувавши трагічний вибух”, –  йдеться у повідомленні.

Також Ігор Клименко розповів,  що поліція знайшла ще 5 таких нерозірваних гранат у помешканні офіцера.

Їх відправлять на відповідну експертизу.

“Поліцейські знайшли колегу-військовослужбовця, який подарував фатальний подарунок. В його кабінеті вже провели обшук і вилучили ще 2 аналогічні гранати. Тривають першочергові слідчі дії”, – підкреслив міністр і закликаю усіх не поширювати неофіційну інформацію.

Досудове розслідування триває.

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що  правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини виявили у Дмитрівці склад, з якого нелегально продавали алкоголь.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець Фото з відкритих Інтернет-ресурсів 

Нагору