Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Сумні звістки: пішли у засвіти Володимир Мостовий та Олександр Сорокін

Померли відомий медійник, засновник і перший головний редактор «Дзеркала Тижня», Почесний громадянин Бучі Володимир Мостовий та фотограф Олександр Сорокін.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Бучанської міської ради.

На 77-му році життя не стало засновника і першого головного редактора «Дзеркала Тижня», Почесного громадянина Бучі Володимира Мостового.

Відомого журналіста Володимира Мостового, який заснував і 17 років очолював видання «Дзеркало тижня», не стало на 77-му році життя. Його професійний шлях був пов’язаний із медійною сферою. Так, до заснування «Дзеркала тижня» Володимир Павлович працював у періодичних виданнях, серед яких – «Вечірній Київ» та «Хрещатик». Також він був керівником Комісії з журналістської етики.

«Ми втратили людину, яка мала енциклопедичні знання, унікальне почуття гумору й такту, оптимізм і колосальну віру в Україну. Сьогодні дуже багато хто втратив не лише Вчителя, а й рідну і близьку людину. Не буде подушечок з орденами. Як журналіст Володимир Павлович не вважав для себе за можливе приймати ласки будь-якої влади», — йдеться у повідомленні НСЖУ.

Володимир Мостовий

Прощання із Володимиром Мостовим відбудеться 11 листопада о 12:00 у Великому залі київського крематорію, за адресою вулиця Байкова, 16.

Також сьогодні, 10 листопада,  зранку також стало відомо, що помер місцевий фотограф Олександр Сорокін.

«Він відомий за яскраві світлини, які він робив у Бучі і не тільки», – зазначає Бучанська міська рада.

Олександр Сорокін

«Саші більше немає. Він дуже любив життя. Але не зміг впоратися з тією клятою хворобою», – написали його близькі на Facebook-сторінці Олександра Сорокіна.

Світла пам’ять землякам!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що внаслідок атаки ворожого безпілотника загинув ірпінчанин Микола Бернацький.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото з відкритих інтернет-ресурсів

Нагору