Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Київщина передала нашим захисникам 96 дронів

Бійці 72-ї бригади отримали від Київської області 96 безпілотників, а також інше необхідне обладнання.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

“Від КОВА, районів, громад, волонтерів та представників бізнесу бійцям 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців, які сьогодні перебувають на позиціях на Сході, передали 96 дронів, пікап, тепловізори, обігрівачі та інше необхідне обладнання, не витрачаючи при цьому бюджетних коштів”, – йдеться у повідомленні.

Чорні Запорожці із перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну Запорожці захищають  незалежність нашої держави.

Це вони у боях відвойовували в окупантів Ірпінь, Мощун, Гостомель, Бучу. Це вони не дали російським загарбникам захопити Київ і  Київщину. Це вони з літа 2022-го тримають східний фронт на Донеччині.

“Київська ОВА підтримує військовослужбовців 72-ї ОМБр та неодноразово передавала їм необхідну для боротьби з ворогом допомогу”, – зауважується у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Ірпінська молодь планує проїхати на велосипедах 115 кілометрів, аби зібрати 20 000 грн на Старлінк для 15 бригади Кара-Даг Гвардії Наступу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель).

Інесса Швець

Нагору