Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Журналісти з Африки приїхали до Бучі, щоб розповісти світові про війну


Медійники з 11 африканських країн прибули до Бучі, аби зафільмувати докази звірств росіян під час окупації Київщини та розповісти  всьому світові про події в Україні.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що Бучу відвідали 16 представників медіа  з Анголи, Ботсвани, Гвінеї, Єгипту, Замбії, Кенії, Марокко, Нігерії, ПАР, Сенегалу і Тунісу.

Журналісти оглядають фотодокази звірств росіян

“Іноземні гості ставили безліч запитань про окупацію Бучі, про кількість жертв та те, як жителям вдалося повернутися до нормального життя”, – йдеться у повідомленні.

Також медійники відвідали храм Святого Апостола Андрія Первозванного. Ознайомившись із фотосвідченнями звірств росіян у регіоні, гості  були шоковані жорстокістю ворога під час окупації.

Важкі спогади

«Те, що тут відбувалося – справжнє зло. Світ має знати правду і зупинити цю агресію. Наша ціль – донести інформацію до людей, аби попередити поширенню російської пропаганди», – зазначили медійники.

Також їм розповіли історії про невинно вбитих біля інсталяції 501-му загиблому бучанцю.

Іноземні журналісти вшанували пам’ять усіх, хто постраждав від рук російських окупантів.

Під час зйомок

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що до Макарова завітали міністри фінансів України і Швеції. Також, як зауважив Інформатор БІГ у власному Telegram-каналі, гості відвідали й Бучу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору