Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

На Макарівщині планують капремонт семи освітніх закладів

Київська обласна рада та Київська ОВА затвердили перелік пріоритетних об’єктів Київщини на розроблення проектно-кошторисної документації, серед яких – 49 закладів інфраструктури.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на заступника голови Київської обласної ради Тетяну Семенову.

Вона зауважила, що загальна сума, яку планується використати на виготовлення ПКД – понад 79 млн грн.  У  переліку об’єктів –  медичні та освітні заклади, укриття та адмінбудівлі.

На Макарівщині, зокрема, за словами Тетяни Семенової, капітальний ремонт планується у семи закладах освіти. Це Бишівський академічний ліцей, Ніжиловицька гімназія,  Кодрянський ліцей, Андріївська гімназія, Мотижинський ліцей, Макарівський ліцей №1, та Копилівський ліцей. ⠀

“Виготовлення ПКД дозволить розпочати будівництво та реконструкцію корпусу Колонщинського ліцею; адміністративної будівлі у Бишеві; приміщення моргу КНП «Макарівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування»; Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей села Копилів”, – йдеться у повідомленні.

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що у дошкільному підрозділі Червонослобідського ліцею Макарівської громади встановили енергоощадні вікна та відремонтували спортзал.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору