Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Червоній Слободі відремонтували дитсадок

У дошкільному підрозділі Червонослобідського ліцею Макарівської громади встановили енергоощадні вікна та відремонтували спортзал.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на голову Макарівської селищної ради Вадима Токаря.

Зазначається, що в опорному закладі освіти “Червонослобідський ліцей” свого часу прихисгили людей, яким довелося евакуюватися з тих населених пунктів, які були під постійними обстрілами під час бойових дій.

Вікна потребували заміни

“Сьогодні ми активно відновлюємо заклади освіти, які постраждали від артилерійських обстрілів. Але маємо не забувати про проблеми інших навчальних закладів. Дошкільний підрозділ цього ліцею потребував заміни старих дерев’яних вікон на енергозберігаючі, а спортивний зал самого ліцею – ремонту”, – йдеться у повідомленні.

Голова селищної ради розповідає, що нині замінили усі дерев’яні вікна в садочку – тепер тут встановлено енергоощадні склопакети.

Окрім того, у спортзалі  очистили, заштукатурили та пофарбували стіни,  провели косметичний ремонт стелі та підлоги. Тож у садочку має стати і тепліше, і комфортніше, і естетично приємніше.

У такому спортзалі приємно займатися

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що 81 школа Київщини отримає допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН для забезпечення гарячим харчуванням.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору