Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Вандалізм: підлітки розтрощили вагон електропотяга

Відірвали частину вікна, викинули у вікно сидіння – поліція Київщини повідомила про підозру групі молодиків.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що поліцейські отримали сигнал від чергової по станції про те, що невідомі в електропотязі пошкодили у середині вагона сидіння та вікно.

Розтрощений вагон

“Встановлено, що група молодих людей, перебуваючи в останньому вагоні електропотяга, відірвали частини м’яких сидінь та кватирку верхнього вікна, чим пошкодили майно Укрзалізниці. Один із неповнолітніх відірвав сидіння та забрав із вагону дві його частини разом із верхньою частиною вікна, які в подальшому заховав. Інший підліток брав участь у пошкодженні сидінь та одне з яких викинув через вікно під час руху потягу. Ще один молодик,  крім того, з хуліганських мотивів зірвав стоп-кран, чим безпричинно зупинив потяг”, – йдеться у повідомленні.

Ця ситуація не залишиться безкарною, адже, як інформують правоохоронці, за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, слідчі повідомили трьом фігурантам про підозру (ч. 2 ст. 296 ККУ).

Наступний етап екстріму – в поліції

“Також за неналежне виконання батьківських обов’язків на батьків підлітків складені адмінматеріали (ч. 3 ст. 184 КУпАП)”, – зауважують у поліції Київщини.

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що дівчина загинула під колесами потяга у Бучі.

Також Інформатор БІГ розповідав, що у Фастівському районі електропотяг збив 17-річного хлопця.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору