Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Перевірки: багатоповерхівки у Милі та Бузовій відбудовують за графіком

Спеціальна комісія Київської ОВА перевірила процес відбудови 23 об’єктів за кошти ФЛН,  3 об’єктів за кошти UNITED24.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на голову КОВА Руслана Кравченка, який розповів про результати перевірки під час брифінгу.

За словами Руслана Кравченка,  цього тижня комісія проінспектувала відбудову трьох багатоповерхових будинків у селах Мила та Бузова.

“Усі роботи – за графіком, без порушень”, – йдеться у повідомленні.

Так само перевіряльники не виявили порушень під час будівництва двох протирадіаційних укриттів для закладів освіти Бориспільського району. Перевірки триватимуть і надалі.

“Відбулися 3 розширені наради із підрядниками з питань відбудови багатоповерхівок за програмою UNITED24. Роботи ведуться на 17 із 18 об’єктів. Увагу приділили відбудові приватних будинків – роботи на 83 об’єктах. Заслухали інформацію щодо відновлення 56 об’єктів коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії”, – зауважили у КОВА.

І повідомили також, що було відкрито протирадіаційне укриття в Новосілківському ліцеї «Ерудит».

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що у дошкільному підрозділі Червонослобідського ліцею Макарівської громади встановили енергоощадні вікна та відремонтували спортзал.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору