Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Сьогодні, 21 листопада – День Гідності та Свободи

Україна відзначає День Гідності та Свободи – день вшанування патріотизму і мужності людей, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Офіс Президента України та з посиланням на звернення голови Київської ОВА Руслана Кравченка

«Ми сильні. Маємо бути сильними. Бо тільки в сильних вірять, тільки сильні творять майбутнє. Тільки сильні можуть бути єдиними. Єдиними, щоб стати вільними. Вільними, щоб бути гідними. Заради нових часів»,- зазначив у зверненні  з нагоди Дня Гідності та Свободи Володимир Зеленський.

Площа Героїв Майдану. Буча

“З цієї нагоди на площі Героїв Майдану в Бучі пройшла царемонія покладання квітів. Захід відбувся за участі секретаря Бучанської міської ради Тараса Шаправського та голови Київської ОВА Руслана Кравченка. Тут зібралися жителі міста, військові та священнослужителі – щоб вшанувати пам‘ять полеглих Героїв – інформує Бучанська міська рада.

За словами Руслана Кравченка, і нині  незламні українські Захисники і Захисниці щоденно доводять ворогові свою самовідданість, міць та силу. Гідність українців та незламна жага до волі – запорука, що звільнених територій ставатиме більше.

“Вдячний усім військовим, що боронять нашу землю, за героїзм і самопожертву, які надихають до боротьби за свободу та гідність кожного українця. Світла і вічна пам’ять тим, хто заплатив своїм життям за право українців жити та дихати вільно, за свободу та незалежність рідної держави”, – підкреслив Руслан Кравченко.

Вшанування Героїв

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що історичною подією назване відкриття нового мосту через річку Ірпінь у Романівці, якого всі так довго чекали.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: КОВА

Нагору