Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені відзавтра закриють залізничний переїзд

Із 23 по 26 листопада з 8:00 по 19:00 буде закрито рух нана залізничному переїзді, що в Ірпені на вулиці Центральній, у районі залізничної станції «Ірпінь».

Про це  повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що, за інформацією Київської дистанції колії «Південно-Західної залізниці», це пов’язано з невідкладниит ремонтними роботами — середнім ремонтом залізничної колії на зазначеному переїзді. Тож, аби забезпечити безпеку руху як поїздів, так і  автомобільного транспорту,   рух автотранспорту на цьому залізничному переїзді з 23 по 26 листопада з 8:00 по 19:00 буде тимчасово закрито

“На час виконання ремонтних робіт на переїзді пропуск автотранспорту буде здійснюватися через шляхопровід, який розташований на вул. Підгірна та вул. Центральна. Просимо водіїв із розумінням поставитися до ситуації та враховувати цю інформацію під час планування поїздок”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що якщо ви втрапили у ДТП — задокументувати її швидко, легко та зручно можна за допомогою європротоколу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору