Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Забіг “Acting For Survivors”: в Ірпені завтра тимчасово перекриють рух

Щороку з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». В Ірпені до цієї акції стартує забіг.

Про це  повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що, завтра 26 листопада, задля безпечного проведення забігу “Acting For Survivors” в Ірпені з 12.00 до 14.00 проїзд автотранспортом буде тимчасово перекрито такими вулицями:

  • вул. Центральна (від ТЦ Ірпінь СІТІ до вул. Гагаріна);
  • вул. Гагаріна (від Єврокільця до вул. Троїцька);
  • вул. Підгірна (до залізничного мосту);
  • вул. Личака (віє Єврокільця до перехрестя вул. Личака/Озерна);
  • вул. Озерна;
  • пр. Гнатюка;
  • вул. Соборна (від перехрестя Соборна/Гнатюка кільця Водоканалу).

‘Також повідомляємо, що протягом дня для проїзду автомобілів буде відкритий переїзд по вул. Центральній
(р-н залізничної станції «Ірпінь»). Просимо із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та врахувати цю інформацію під час планування поїздок!”, йдеться у повідомленні.

Карта забігу

ДОВІДКА. Акція проводиться з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в родинах, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок, інформування громадськості про існування проблем у суспільстві, підвищення рівня обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовження процесу створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Ірпінь обрали стартовим містом для забігу Acting for survivors у межах Міжнародної акції «16 днів активізму проти насильства».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору