Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені встановлюють різдвяні ялинки у контейнерах

На Центральній площі Ірпеня для створення різдвяно-новорічної атмосфери встановлюють блакитні ялинки, пересаджені в  контейнери.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що було розпочато висадку 20 блакитних ялинок. Цією справою займаються  фахівці КП “Управління благоустрою міста”.

Ялинки, які радуватимуть жителів і гостей міста під час зимових свят на Центральній площі Ірпеня,  закуплені  коштом благодійників.

Дерева пересаджуються в контейнери задля того, щоб, з одного боку,  створити особливий святковий вигляд  Центральної площі міста, а з іншого – щоб “життя” ялинок не завершилось із закінченням свят.

«Зимова пересадка хвойних рослин вважається найбільш оптимальним часом. Це обумовлено тим, що в цей період рослини перебувають у стані спокою, їхня активність знижена, що сприяє легшій адаптації та успішному приживанню в новому місці»,- пояснили в КП «Управління благоустрою міста» Ірпінської міської ради.

І деталізували, що ці ялинки спеціально привезли  з грудками –  аби в майбутньому їх прилаштувати у наших парках і скверах міста.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Бучі почали встановлювати новорічну ялинку на Київській площі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору