Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Гандболісти Київщини отримали унікальні медалі зі сплаву металу з фронту

На Київщині переможцям обласних змагань з гандболу вручили унікальні нагороди – медалі зі сплаву різного металу, привезеного  з фронту.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА та з посиланням на управління молоді та спорту Київської ОВА.

Зазначається, що ідея виготовити оригінальні медалі зі сплаву різного металу, привезеного з фронтової зони, та автентичний макет цих нагород розробили в Київській ОВА.

Вперше вручили ці медалі переможцям І етапу чемпіонату Київської області сезону 2023/2024 з гандболу серед юнаків до 12 років.

Під час вручення унікальної нагороди

«У спорткомплексі «Академія спорту» в Бучі завершився У І турі обласної першості виступили 6 дитячих гандбольних команд Рокитного, Броварів, Петропавлівської Борщагівки, Сквири і Вишгорода», – йдеться у повідомленні КОВА.

« Завітав на змагання відзначити шістьох найкращих гравців кожної команди-учасниці незвичайними нагородами Сергій Тимофєєв, начальник Управління Київської ОВА. Нещодавно у Софіївській Борщагівці завершився другий етап дівочого чемпіонату Київщини 2010–2011 р.н. та молодших сезону 2023/2024, то ж очільник Київщини спортивної мав нагоду передати пам’ятні медалі для шести найкращих гравчинь навздогін», – зауважують в  управлінні молоді та спорту Київської ОВА.

Ідею оригінальної медалі та автентичного макету розроблено в Київській ОВА

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Чемпіонат України серед дорослих та Всеукраїнський рейтинговий турнір «Діти України», які відбулися 24 -26 листопада у Здолбунові, принесли  ірпінським спортсменам низку призових місць. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору