Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Волонтери «Добробату» допомагають Бородянській громаді у відбудові

Добробатівці вже розібрали від завалів знищену внаслідок обстрілів квартиру літньої мешканки Бородянки по вулиці Вокзальна. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бородянську селищну голову Ірину Захарченко.

«Власниця квартири Надія Михайлівна Ясінська чекала на розбір завалів півтора року з моменту руйнування ворогом її рідної домівки», – розповіла Ірина Захарченко.

Зазначається, що співпраця Бородянської громади та волонтерського проєкту «Добробат» триває постійно та розпочалася ще у квітні 2022 року.

«Саме з Бородянки «Добробат» почав відновлювати Київщину, разом з ДСНС розібравши завали найбільш постраждалих багатоповерхівок», — йдеться у повідомленні.

Процес відбудови будинку в Бородянці

До того ж волонтери «Добробату» допомагали прибирати територію Бородянського професійного аграрного ліцею та готувати до відкриття модульне містечко. Завдяки їхній допомозі зроблено: монтаж захисної плівки на вікнах у Бородянському палаці культури ім. Т. Г. Шевченка; монтаж вікон та дверей в «Інклюзивно-ресурсному центрі»; ремонт покрівлі в Бородянській центральній районній лікарні та розбір завалів у домівках мешканців.

Добробат наводить лад після окупації Бородянки

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що з підрядниками, які взялися за відбудову об’єктів на Київщині, допустити недоліки і до кінця року не виправлять основні з них, КОВА розриватиме договори.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору