Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Ракетна атака ворога: у Києві є постраждалі

Сьогодні на світанку ріф атакувала балістичними ракетами Київ та область.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Повітряні сили ЗСУ та з посиланням на Київську ОВА.

“Близько 4 ранку 11 грудня 2023 року російські окупанти вдарили по Київщині вісьмома балістичними ракетами. Удар було завдано з північного напрямку, попередньо – із Брянської області рф. Усі вісім цілей було знищено зенітними ракетними підрозділами повітряного командування “Центр”, – зауважують військові.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко, коментуючи безпекову ситуацію на Київщині, розповів, що в одній з громад  уламки ракети впали на подвір’я приватного будинку,  пошкодивши паркан та будівлю.

“За попередньою інформацією, влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано”, – йдеться у повідомленні.

У Києві, за інформацією міського голови столиці Віталія Кличка, уламок ракети пошкодив недобуд у Дарницькому районі, спричинивши пожежу, яку оперативно ліквідували. Ще один уламок упав на газон.

“Четверо людей – всі дорослі – постраждали в Дарницькому районі внаслідок ракетної атаки ворога. Медики надали їм допомогу на місці. Також уламок ракети виявили на території магазину-складу в Дарницькому районі. Обійшлося без пожежі та пошкоджень будівлі”, – повідомив Віталій Кличко.

Наслідки ракетної атаки уточнюються.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у СБУ розповіли про унікальну операцію звільнення Київщини від ворога.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору