Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Іноземців вразили темпи відбудови Ірпеня

До Ірпеня завітали іноземні гості – з Литви, Швеції, Канади, а також представники  Міжнародного транспортного форуму.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука.

Посадовець розповів, що іноземні гості побували біля Романівського міст, який під час російської окупації став для жителів регіону єдиною дорогою життя. Гостям пояснили, що поряд зі зруйнованими конструкціями, які залишаться меморіалом, функціонує абсолютно новий збудований міст. І іноземці побачили, як це відбувається.

Гості цікавились відбудовою регіону

“Також мали змогу продемонструвати, як триває відбудова найбільш зруйнованого кварталу Ірпеня між Гостомельським шосе, вулицями Северинівською, Багірова, 10-ю і 11-ю Лініями. Зараз біля ЖК «Ірпінські Липки» та сусідніх приватних будинків тривають активні будівельні роботи. Представники делегації були приємно вражені темпами відбудови Ірпеня та силою духу ірпінців”, – йдеться у повідомленні.

Андрій Кравчук також розповів, що гості готові до подальшої співпраці.

Відновлення будинків триває

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Буча та Чорнобаївка обмінялися досвідом у повоєнному відновленні комунального підприємства деокупованих населених пунктів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору