Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Вифлеємський вогонь миру прийняла Макарівська громада

Пластуни привезли до Макарівської громади Вифлеємський вогонь миру.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Макарівську селищну раду.

Зазначається, що це вже І стало традицією, коли  учасники Української скаутської організації «Пласт» Макарів привозять до громади Вифлеємський вогонь миру. Він не лише  символічно уособлює мир, любов і добро, а й об’єднує всіх українців у світі.

“Віримо, що символічний вогонь миру зігріє та об’єднає нас добрими справами у спільній боротьбі за свободу. Нехай вогонь єдності, добра і любові іскриться у кожній родині, у кожному серці, у кожній душі”, – йдеться у повідомленні.

ДОВІДКА. Вифлеємський вогонь миру –  міжнародна скаутська акція, яка щороку стартує напередодні святкувань Різдва Христового. 30 тому австрійські скаути започаткували традицію передачі Вифлеємського вогню по світу. Його привозять з храму Різдва Христового у Вифлеємі, де згідно з Біблією народився Ісус Христос.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпінському центрі позашкільної освіти розпочав роботу національно-патріотичний гурток «Опір», керівником якого став Михайло Лакей.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору