Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Азартні ігри: на Київщині викрито 5 гральних закладів

Співробітники БЕБ  припинили діяльність 5 гральних закладів на Київщині, у тому числі і Ірпені.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням Telegram -канал Бюро економічної безпеки.

Зазначається, що викрили та припинили діяльність  нелегальних гральних закладів, які організовували та проводили азартні ігри й лотереї у Фастові, Ірпені та Обухові співробітники ТУ БЕБ у Київській області

“Заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях. Працювали в закритому режимі впродовж тривалого часу без створення юридичної особи, необхідних ліцензій та відповідно без сплати податків. Незаконні послуги надавалися цілодобово, порушуючи тим самим комендантську годину. Адміністратори одного із закладів забороняли гостям знаходитись в залі більше 10 хвилин, якщо вони не беруть участі в розіграші”, – йдеться у повідомленні.

Детективи БЕБ, провівши  обшуки, знайшли і вилучили речові докази незаконної діяльності. Зокрема, це комп’ютерна техніка, відеокамери, флеш-накопичувачі, мобільні телефони та чорнові записи.

Наразі правоохоронці встановлюють повний перелік осіб, які були причетними до незаконного грального бізнесу.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у соцмережах є немало пропозицій віддаленої роботи, за яку обіцяють високі заробітки. Однак тут можна натрапити на шахрайську схему.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору