Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Турецькі бізнесмени зацікавлені в індустріальному розвитку Бучанщини

Сьогодні, 19 грудня, Буча  приймала делегатів із Туреччини, які завітали до міста з робочим візитом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що гостями Бучі стали представники компанії «Mabtec Engineering and Consultancy», яка займається проектуванням, реалізацією та управлінням інженерних проєктів.

Гості з Туреччини у Бучі

“Турецькі партнери розробляють концепцію реконструкції аеропорту «Антонов» на базі індустріального Парку «Bucha Techno Garden». Це надважливий проєкт на майбутнє, який стане основним логістичним і транспортним вузлом по всій Україні”, – йдеться у повідомленні.

Також, за повідомленням Бучанської міської ради, у перші роки відкриття повітряного простору України завдяки цьому проєкту сподіваються забезпечити стрімке зростання міжнародних пасажиропотоків та вітчизняних вантажопотоків.

«Ми зацікавлені в індустріальному розвитку Бучанської громади та готові співпрацювати. Реконструкція аеропорту буде важливим кроком до післявоєнного відновлення», – заявив засновник компанії Мурат Акпінар.

Під час розмови

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що першу в Україні фабрику-кухню відкрили у Бучі

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору