Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Увага, розшук! Зникла 14-річна Марія Бахерева 

ОНОВЛЕННЯ! За годину правоохоронці розшукали зниклу. На щастя, жертвою злочину вона не стала. Марія гуляла околицями села.

Поліція Київської області розшукує 14-річну Марію Бахереву з Горенки.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що сьогодні, 19 грудня, до Бучанського управління поліції Київщини надійшов сигнал від батьків Марії про те, що дівчина пішла з дому гуляти, залишивши телефон, і домі не повернулась. До того ж, вона залишила телефон.

“На пошуки дівчинки оперативно залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі працівники відділу поліції № 2 Бучанського управління поліції: кримінальна поліція, поліцейські офіцери громади, дільничні офіцери, ювенальні поліцейські, групи реагування патрульної поліції, орієнтовано громадськість”, – йдеться у повідомленні.

ПРИКМЕТИ: зріст — 165 — 167 сантиметрів, худорлявої статури, темно-русе волосся, карі очі.

ОДЯГНЕНА: темно-синє пальто вище колін, чорні брюки, чорні черевики, темно-рожева вʼязана шапка.

“При отриманні будь-якої інформації щодо можливого місця перебування розшукуваної, просимо телефонувати на спецлінію 102”, – закликають поліцейські.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у соцмережах є немало пропозицій віддаленої роботи, за яку обіцяють високі заробітки. Однак тут можна натрапити на шахрайську схему.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору